Comenzile din această perioadă vor fi expediate vineri, 2.06.

Regulament "Ziua Somnului"

Art. 1. Organizatorul

Organizatorul promoției „Ziua Somnului” este compania S.C. SOFIAMAN IMPEX S.R.L. cu sediul în Târgu Neamț, str. Mărășești, nr. 215, cod 615200, jud. Neamț, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J27/105/1996, C.I.F. RO 4536401.

Campania promoțională se va derula conform prevederilor prezentului Regulament ("Regulamentul"), care este obligatoriu pentru toți participanții. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfășurării campaniei și va aduce la cunoștința publicului modificările operate.


Art. 2. Zona și perioada de desfășurare a campaniei promoționale

Campania promoțională „Ziua Somnului” se va desfășura în data de 17.03.2023, în magazinul online al organizatorului, www.sofiaman.ro.


Art. 3. Participanți:

La această promoție poate participa orice persoană fizică cu domiciliul stabil în România, cetățeni români, care au împlinit 18 ani până la data începerii promoției. Angajații Sofiaman Impex SRL nu pot participa la promoție.


Art. 4. Mecanismul promoției

Pentru a se putea înscrie în cadrul campaniei „Ziua Somnului”, participantul trebuie să fie client Sofiaman și să facă o comandă pe site în perioada de desfășurare a campaniei; magazinul online participant este enumerat la Art. 2, din prezentul Regulament.

Clientul Sofiaman va primi împreună cu comanda un voucher de 20% reducere pe site, la produsele cu preț întreg. Voucherul poate fi folosit pe site doar în ziua de 17 martie 2023 pentru a beneficia de reducerea de 20%. Pentru a fi aplicat, acest voucher trebuie introdus în secțiunea „Aplică un voucher” din pagina de checkout.


Art. 5 Condiții de validitate

Acordarea voucherului de 20% reducere se face în baza achiziționării de produse de pe site în perioada 28 februarie - 17 martie 2023. Voucherul de 20% reducere se trimite în colet atunci când se expediază comanda efectuată pe site. Voucherul de 20% reducere poate fi folosit la următoarea achiziție și este valabil numai în data de 17 martie 2023. Se oferă un singur voucher la o comandă efectuată pe site. Se poate oferi un alt voucher aceleiași persoane dacă efectuează o altă comandă pe site.


Art. 6 Întreruperea promoției

Promotia va putea fi întreruptă doar în caz de forță majoră sau printr-o decizie a Organizatorului, în situații justificate, dar nu înainte de a anunța publicul prin afișare la intrarea în magazine sau pe site-ul www.sofiaman.ro.


Art. 7 Litigii

Eventualele litigii apărute între Organizator și participanții la promoție se vor rezolva pe cale amiabilă sau în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești române competente din județul Neamț.


Art. 8 Retur

În caz de retur, când clientul a cumpărat aplicând voucherul de 20% reducere, suma restituită clientului va fi cea plătită la efectuarea comenzii online.


Art. 9 Diverse

Participarea la aceasta campanie implică acceptarea prezentului Regulament.

Important: Voucherul de 20% reducere este valabil doar în ziua de 17 martie 2023, numai pentru produsele afișate pe site la preț întreg în ziua respectivă.transport
Transport
gratuit

retur
30 zile
retur

world
Livrăm
oriunde în lume

garantie
2 ani
garanție