fibre botanice confortabile

ACASĂ MERITĂ CE-I MAI BUN

fibre naturale

Descoperă fibrele noastre botanice și află cum te ajută să experimentezi cele mai confortabile și odihnitoare momente petrecute acasă

modal (fag)

Modalul este fibra obținută din celuloza lemnului de fag. Noi la Sofiaman folosim fibrele fabricate de compania Lenzing Austria, cel mai important producător din lume de fibre celulozice.

Este o fibră foarte potrivită pentru produsele care intră in contact direct cu pielea intrucât este extrem de moale, absoarbe bine umezeala și o eliberează ușor in afara materialului și nu provoacă alergii pentru cei cu pielea sensibilă.

Reprezintă o opțiune mult mai sustenabilă, intrucât producția acestor fibre necesită până la de 20X mai puțină apă comparativ cu producția de bumbac, fiind de asemenea neutră din punct de vedere al emisiilor de carbon.

Cumpără modal

MOALE ȘI CONFORTABIL

ABSOARBE UMEZEALA

PENTRU PIELE SENSIBILĂ

PĂSTREAZĂ CULORILE

bambus

Fibrele de bambus reprezintă alegerea ideală pentru cei ce caută confortul suprem. Fabricate printr-un proces eco-friendly, fibrele sunt extrase din tulpinile bambusului, transformându-se într-un material moale, respirabil și extrem de absorbant.

Bambusul are proprietăți naturale de termoreglare, menținându-ți corpul la temperatura ideală indiferent de anotimp. Mai mult, este antibacterian și hipoalergenic, protejând pielea sensibilă și prevenind apariția iritațiilor.

Cumpără bambus

REGLEAZĂ TEMPERATURA

ABSOARBE UMEZEALA

PENTRU PIELE SENSIBILĂ

eucalipt

Folosim fibre botanice derivate din eucalipt și din alți arbori crescuți în mod durabil. Lemnul din care se extrage pasta utilizată de Sofiaman provine din păduri și plantații gestionate în mod durabil. Folosim fibrele Lenzing Austria unul dintre cei mai sustenabili și etici producători de fibre din întreaga lume.

Eucaliptul este o fibră răcoroasă, extrem de potrivit pentru cei care caută senzația de rece pe piele. Este de 8 ori mai respirabil decât bumbacul, se usucă în 1/3 din timp.

Cumpără eucalipt

RESPIRABIL ȘI RĂCOROS

ANTIBACTERIAN ȘI FĂRĂ MIROSURI NEPLĂCUTE

MOALE ȘI CONFORTABIL

twin cotton

La Sofiaman, suntem mândri să îți prezentăm firele de bumbac realizate prin tehnologia "twin cotton", o inovație care redefinește standardele de calitate și confort pentru bumbac. Această tehnologie este un proces avansat de filare, care combină două metode tradiționale pentru a crea un fir de bumbac excepțional, mai puternic, mai neted și mai durabil.

Acest proces nu doar că dublează rezistența și durabilitatea firului final, dar reduce și „pilling”-ul, acel efect de formare a scamei pe suprafața țesăturii. Mai mult, asigură o mai bună retenție a culorilor și o textură superioară, oferind materialelor un aspect și o senzație de calitate premium.

Cumpără twin cotton

REZISTENT ȘI FĂRĂ PILLING

ABSOARBE UMEZEALA

MOALE ȘI CONFORTABIL

PĂSTREAZĂ CULORILE