livrări și retururi

Vom fi bucuroși să livrăm oriunde în lume comenzile primite de la tine și facem tot posibilul să le livrăm cât mai rapid.

costuri

Te rugăm să consulți tabelul alăturat pentru a verifica costurile de livrare pentru comanda ta.

România

Gratuit

Pentru comenzi peste 150 Lei (inclusiv)

România

19 Lei

Pentru comenzi sub 150 Lei 

UE (fără România)

Gratuit

Pentru comenzi peste 150 Eur (inclusiv)

UE (fără România)

10 Eur

Pentru comenzi sub 150 Euro

USA + Canada

15 Eur

Pentru toate comenzile

Restul lumii

25 Eur

Pentru toate comenzile

Costuri suplimentare posibile

Împreună cu colaboratorii noștri încercăm să minimizăm costurile de livrare. Costul de transport cuprinde livrarea coletului până la adresa de destinație înscrisă în comandă. Însă, în funcție de țara de destinație, pot să apară diverse alte costuri după cum urmează:

  • pentru livrările în Uniunea Europeană nu se percep taxe suplimentare. Toate taxele sunt incluse.
  • pentru celelalte țări se pot percepe taxe suplimentare în funcție de sistemul vamal al fiecărei țări în parte. Acestea sunt determinate de autoritățile vamale și sunt plătibile de destinatar în momentul livrării coletului.

Pe teritoriul României coletul va fi livrat de unul dintre partenerii noștri locali: Cargus, SameDay, GLS. Pe plan internațional vei beneficia de serviciile DHL prin serviciul DHL Express.

În cazul comenzilor returnate, costurile de expediție nu vor fi rambursate. 

durata

Toate comenzile recepționate înainte de ora 14:00 (GMT) vor fi expediate în aceeași zi (valabil pentru România). Comenzile cu destinație în alte țări vor fi livrate a doua zi. Încercăm să respectăm aceste termene cu excepția weekend-urilor și a sărbătorilor legale din România. Pentru comenzile plasate după ora 14:00, timpul de expediere se calculează din următoarea zi lucrătoare. Te rugăm totuși să consideri că în timpul perioadelor foarte aglomerate (zilele de luni, de sărbători sau în perioadele cu extra reduceri, cum ar fi Promoțiile de iarnă sau de vară, Black Friday precum și alte campanii) timpul de expediere se poate prelungi cu până la 6-8 zile lucrătoare.

Pentru livrare la destinație te rugăm să consideri următorii timpi in funcție de adresa de livrare: 

  • în România: 1-2 zile de la data de confirmare a expedierii
  • în UE: termenul de livrare este de cele mai multe ori de 3-4 zile, însa acesta se poate extinde până la 6-7 zile lucrătoare
  • în celelalte țări: aproximativ 5-10 zile lucrătoare de la data expedierii. Posibile întârzieri pot să apară în funcție de diverse situații neprevăzute.

În situația puțin probabilă în care nu vei recepționa coletul în perioadele menționate mai sus, te rugăm să ne contactezi imediat la suport@sofiaman.ro sau la telefon +40.758.251.577. Te rugăm totuși să consideri că în timpul perioadelor foarte  aglomerate (de sărbători sau în perioadele cu extra reduceri) este posibilă prelungirea acestor timpi.

urmărește comanda

Imediat ce comanda a fost expediată, vei primi un email de confirmare a expedierii și informații ce te vor ajuta să urmărești comanda. Îți recomandăm să-ți creezi cont de client pe site-ul nostru pentru a avea posibilitatea să urmărești mai ușor starea expeditiilor. Accesează secțiunea Contul meu și vei putea să vezi toate detaliile legate de comanda actuala sau cele anterioare. 

livrare la altă adresă

Dacă dorești să faci un cadou celor dragi sau pur și simplu dorești să îți livrăm coletul la o adresă diferită, ne ocupăm cu mare drag. În procesul de comandă ai posibilitatea de a introduce o altă adresă de livrare. Te rugăm totuși să ții cont de faptul că în cazul unor comenzi din România cu livrare în orice altă țară nu vom putea oferi serviciul de plată cu ramburs.

retururi și schimburi de produse

Facem tot posibilul pentru a vă face să vă simțiți confortabil, pentru că, să recunoaștem, sunteți cei mai buni. În cazul în care nu te mulțumește de achiziția pe care tocmai ai făcut-o, vom găsi cea mai buna soluție pentru tine. 

Toate produsele noastre pot fi returnate sau schimbate în termen de 30 de zile. 

Te rugăm să ții totuși cont și de produsele care fac excepție de la regula returului, asa cum sunt: lenjeria intima (indiferent de starea ei), produsele cu urme vizibile de purtare sau deteriorate, produsele incomplete (ex: bluza fără pantaloni în cazul seturilor).

Pentru produsele cu defecte de fabricație sau care au fost livrate in mod eronat, returul va fi efectuat gratuit. De asemenea vei beneficia de expediere gratuită pentru noile produse.

În cazul în care dorești să înlocuiești produsul cu o altă mărime, model sau culoare, vom fi mai mult decat dornici să te ajutăm. Vom verifica disponibilitatea noului produs și te vom anunța imediat. De asemenea în acest caz beneficiezi de expediere gratuită pentru noul produs.

Toate retururile transmise poștal sunt supuse unei taxe de retur de 19,00 lei deduse din suma rambursată. Pentru a veni în sprijinul tău, poți beneficia de retur gratuit într-unul din magazinele noastre, cu excepția celor de tip OUTLET. Rambursările vor fi emise exclusiv prin virament bancar în termen de 14 zile lucrătoare.

schimburi

Sunt un client din România și doresc sa schimb un produs

retururi

Sunt un client din România și doresc sa returnez un produs

garanție

Sunt un client din România și am o cerintă de garanție

internațional

Sunt un client din strainătate, nu din România, și doresc să schimb sau să returnez un produs

În cazul schimburilor, valoarea noului produs va fi cel puțin să fie egală cu valoarea produsului returnat. În cazul achiziției utilizând un card cadou, valoarea achizitiei nu poate fi rambursată dacă vrei să returnezi un produs. Poți folosi această valoare pentru orice altă achiziție viitoare.

Pentru returnarea produselor te rugăm sa folosesti următoarea adresa de livrare:

Sofiaman Impex Srl, str. Ștefan cel Mare, nr. 341, loc. Târgu Neamț, jud. Neamț, cod postal 615200, telefon: +40.758.251.577

Pentru orice informații suplimentare te rugăm să ne scrii la comenzi@sofiaman.ro