cariere la Sofiaman

SOFIAMAN a fost creat de oameni cu preocupare pentru liniște și confort. Suntem o echipă care colaborează și doreste în permanență să înțeleagă cum se simt oamenii în hainele pe care le folosesc și de modul în care acestea se integrează în universul lor de acasă. Viziunea noastră este să oferim oamenilor liniștea pe care o simt acasă, prin produse create cu grijă care generează odihnă și confort, atât la somn cât și la nesomn.

nu avem postul pe care îl cauți?

Suntem mereu în căutare de persoane bine pregătite care să se alăture echipei noastre. Conectează-te cu noi și te vom anunța de îndată ce avem un rol disponibil de care ai putea fi interesat.

lasă-ne să fim colegii tăi

Lansat în 1996, brandul Sofiaman a fost fondat pe filozofia conform căreia oamenii merită produse esențiale simple și frumoase pentru casă, fără a plăti prețul luxului. De atunci, ne-am extins dincolo de dormitor pentru a sprijini momentele de petrecere a timpului liber în toată casa și dincolo de ea. Am deschis primul nostru magazin în 2006 la Iași, pentru a oferi clienților noștri mai mult din ceea ce facem și din filosofia noastră asupra confortului.

La Sofiaman, știm că cheia succesului nostru este echipa noastră. Avem un ritm rapid, colaborăm foarte mult, suntem axați pe client, iubitori de cratimă și orientați spre soluții. Echipa noastră este caldă, primitoare, cu un ego scăzut și își ia munca (dar nu și pe noi înșine!) în serios.

Căutăm mereu membri ai echipei amabili, dedicați și pasionați care să ni se alăture și să ne ajute să aducem pe lume următorul nostru mare proiect. Dacă te interesează, consultă ofertele noastre actuale de locuri de muncă sau lasă-ne un mesaj pentru viitor.

INTERVIURILE LA SOFIAMAN

Știm că interviul nu este ușor, așa că am creat această pagină pentru a vă spune la ce să te aștepți și cum să te pregătești.