Transport gratuit la toate comenzile pe teritoriul Romaniei.

Despre Noi

Povestea Sofiaman, o afacere de familie, a început acum peste 23 de ani, în 1996, cu o pijama simplă, din bumbac. De atunci, au fost realizate peste 4 milioane de produse, Sofiaman devenind unul din cei mai mari producători de îmbrăcăminte de noapte şi de casă din România. Cu peste 11 magazine în toată ţara, peste 300 de distribuitori naţionali și o unitate proprie de producție, Sofiaman oferă produse pentru toată familia: femei, bărbaţi, dar şi pentru copii şi bebeluşi.

Filozofia Sofiaman pune accentul pe calitate și confort, valori care se transferă în fiecare colecţie. Fiecare produs e dezvoltat cu atenție la modul în care e creat, de la tehnica de croit, până la starea pe care o conferă prin design-ul de produs. Aceste principii au clădit ceea ce este Sofiaman azi, fiind păstrate de-a lungul timpului în fiecare etapă a evoluţie companiei, de la prima pijama creată, la primul magazin deschis, la ceea ce face echipa Sofiaman zi de zi.

În magazinele Sofiaman găsiți pijamale şi ţinute de interior din fibre naturale de bumbac, completate recent cu produse din fibre naturale de modal, bambus şi vâscoză. În spatele acestor produse stă o echipă de peste 180 de oameni, cu o viziune orientată spre crearea unui produs corect pentru clienții Sofiaman.