1 pijama = 🍬             2 pijamale = 🍬 +🍷             3+ pijamale = 🍬 +🍷+ 🎁
DISCLAIMER. La campanie participă doar pijamalele de damă și bărbați la preț întreg

Termeni si Conditii

 1. Definiții generale
 2. Politica generală
 3. Conținut site și dreptul de proprietate intelectuală
 4. Politica de vânzare online
 5. Produsele oferite online pe www.sofiaman.ro
 6. Valabilitatea și confirmarea comenzilor
 7. Garanție
 8. Limitare și responsabilități
 9. Forța majoră și cazul fortuit
 10. Litigii și drept aplicabil
 11. Dispoziții finale

 

 1. Definiții generale
   
  1. 1.1  SERVICIU - serviciul de comerț electronic condus exclusiv pe porțiunile public disponibile ale SITE-ULUI, în sensul acordării posibilității CLIENTULUI să contracteze produse și/sau servicii folosind mijloace exclusiv electronice.
  2. 1.2  UTILIZATOR - persoana fizică sau juridică de drept public sau privat care are sau obține acces la CONȚINUT, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau în baza unui acord de utilizare între S.C. SOFIAMAN IMPEX S.R.L. și acesta.
  3. 1.3  CONT - ansamblul format dintr-o adresă de e-mail și o parolă care permit unui singur UTILIZATOR accesul la zone restricționate ale SITE-ULUI prin care se face accesul la SERVICIU.
  4. 1.4  CLIENT - Persoana fizică sau juridică de drept public sau privat care are sau obține acces la CONȚINUT și SERVICIU, prin orice mijloc sau în baza unui acord de utilizare între S.C. SOFIAMAN IMPEX S.R.L. și acesta, sau persoana fizica sau juridică care beneficiază de pe urma produselor și/sau serviciilor oferite de S.C. SOFIAMAN IMPEX S.R.L. și achiziționate de către acesta prin folosirea SERVICIULUI.
  5. 1.5  DOCUMENT - prezentele Termeni și Condiții
  6. 1.6  BULETIN INFORMATIV / NEWSLETTER - mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, asupra produselor, serviciilor și/sau promoțiilor desfășurate de catre SOFIAMAN într-o anumită perioadă, fără niciun angajament din partea S.C. SOFIAMAN IMPEX S.R.L. cu referire la informațiile conținute de acesta.
  7. 1.7  TRANZACȚIE – încasare sau rambursare a unei sume rezultată din vânzarea unui produs / serviciu de către S.C. SOFIAMAN IMPEX S.R.L. către Client indiferent de modalitatea de livrare.
  8. 1.8  CONTRACT la distanță - conform definiției cuprinse în Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 34/2014.

 2. Politica generală
   
  1. 2.1  Acest document stabilește termenii și condițiile de utilizare ai site-ului/conținutului/serviciului de către utilizator sau client, în cazul în care acesta nu dispune de un alt acord de utilizare valid, încheiat între S.C. SOFIAMAN IMPEX S.R.L., cu sediul social în Târgu Neamț, str. Mărășești, nr. 215, cod 615200, jud. Neamț, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J27/105/1996, CUI: RO4536401 reprezentată prin dl.Florin Cucu, în calitate de Director General și acesta.
  2. 2.2  Accesul la serviciu se face exclusiv prin accesarea site-ului public www.sofiaman.ro.
  3. 2.3  Folosirea, inclusiv, dar nelimitându-se la accesarea, vizitarea și vizualizarea conținutului/serviciului, implică aderarea utilizatorului sau clientului la prezentele termene și condiții în afară de cazul în care conținutul respectiv nu are condiții de folosire distinct formulate.
  4. 2.4  Prin folosirea site-ului/conținutului/serviciului, Utilizatorul sau Clientul este singurul responsabil pentru toate activitățile care decurg prin folosirea acestuia.
  5. 2.5  De asemenea, acesta răspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice altă natură produse site-ului, conținutului, serviciului, S.C. SOFIAMAN IMPEX S.R.L. sau oricărui terț cu care S.C. SOFIAMAN IMPEX S.R.L. are încheiate contracte, în conformitate cu legislația română în vigoare.

 3. Conținut site și drept de proprietate intelectuală
   
  1. 3.1  Conținutul informativ/imagistic prezentat pe site este PROPRIETATEA INTELECTUALĂ a S.C. SOFIAMAN IMPEX S.R.L.
  2. 3.2  Niciun conținut transmis către Utilizator sau Client, prin orice mijloc de comunicare sau dobândit de acesta prin accesare, vizitare și/sau vizualizare nu constituie o obligație contractuală din partea S.C. SOFIAMAN IMPEX S.R.L. și/sau al angajatului S.C. SOFIAMAN IMPEX S.R.L. care a mijlocit transferul de conținut, în cazul în care aceasta există, față de respectivul conținut.
  3. 3.3  Orice utilizare a conținutului în alte scopuri decât cele permise expres prin prezentul document este interzisă.
  4. 3.4  Conținutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, în alte scopuri decât cele expres și legal permise. Extragerea oricăror informații urmată de orice utilizare în scop comercial care depășește sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vânzare ori licențiere și fără a avea în prealabil un consimțământ scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o încălcare a termenilor și condițiilor.
  5. 3.5  Sunteți de asemenea de acord să nu afectați și interferați în vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restricționează utilizarea, copierea unui conținut sau elementele care întăresc limitele de utilizare a siteului sau a conținutului acestuia.
  6. 3.6  Vă rugăm să vă asigurați că ați verificat specificațiile produsului și compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producătorului înainte de a-l cumpăra. Raporturile comerciale dintre compărător și Sofiaman.ro (www.sofiaman.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanța Guvernului nr. 34/2014, privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, coroborată cu Ordonanța Guvernului nr. 130/2000, privind regimul juridic al contractelor la distanță.
  7. 3.7  Administratorul Sofiaman.ro (www.sofiaman.ro) face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor de pe site, însă uneori acestea pot conține inadvertențe (specificațiile sau prețul produselor modificate de către producator fără preaviz sau viciate de erori de operare). Atenție: fotografiile au caracter informativ și pot conține accesorii care nu sunt incluse în pachetele standard.

 4. Politica de vânzare online
   
  1. 4.1  Accesul la serviciu este permis oricărui utilizator care posedă sau își creează un cont.
  2. 4.2  Pentru a i se permite accesul la serviciu, Utilizatorul va trebui să accepte prevederile prezentului document.

 5. Produsele oferite online pe www.sofiaman.ro
   
  1. 5.1  Produsele comercializate prin intermediul site-ului www.sofiaman.ro sunt noi, în ambalajul S.C SOFIAMAN IMPEX S.R.L. și în momentul livrării sunt însoțite de factură fiscală și declarație de conformitate, conform legislației în vigoare.
  2. 5.2  Produsele și serviciile sunt oferite în condițiile respectării prevederilor prezentului document și în limita stocului disponibil. Din acest motiv S.C. SOFIAMAN IMPEX S.R.L. își asumă dreptul de a nu onora o anumită comandă în cazul în care respectivul produs nu se mai regăsește în oferta sa curentă.
  3. 5.3  Prețurile prezentate includ TVA (19%) și nu includ cheltuielile de livrare, în afara cazului în care se specifică altfel pe site. Prețul de achiziție tipărit pe factura fiscală va fi același cu cel stabilit în momentul confirmării comenzii, ca fiind comandă fermă.

 6. Valabilitatea și confirmarea comenzilor
   
  1. 6.1  S.C. SOFIAMAN IMPEX S.R.L. își rezervă dreptul de a modifica tarifele practicate pentru produsele și/sau serviciile disponibile pe site fără notificarea prealabilă a Utilizatorului / Clientului.
  2. 6.2  Prețul de achiziție al produselor și serviciilor este cel din momentul emiterii comenzii, în limita stocului disponibil.
  3. 6.3  Prețul de achiziție al produselor și serviciilor promoționale este cel din momentul emiterii comenzii, în limita stocului disponibil și/sau al perioadei promoționale, definită concret pe site.
  4. 6.4  Prețul de achiziție al produselor sau serviciilor dintr-o comandă emisă nu se poate modifica la un moment ulterior emiterii acesteia decât cu acordul părților.
  5. 6.5  Prețul de achiziție al produselor și/sau serviciilor dintr-un contract onorat nu se poate modifica.
  6. 6.6  Clientul poate renunța la produsele și serviciile achiziționate prin comandă, numai în perioada de timp cuprinsă între emiterea comenzii și confirmarea telefonică facută de client angajatului nostru.
  7. 6.7  Clientul poate renunța la produsele și/sau serviciile achiziționate prin contract, conform politicii de returnare a produselor.

 7. Garanție
   
  1. 7.1  Clientul este obligat să-și însușească și să respecte pictograma cu instrucțiunile de curățare și întreținere a articolelor de îmbrăcăminte. Puteți accesa aici pentru a vizualiza pictograma.
  2. 7.2  S.C. SOFIAMAN IMPEX S.R.L. este răspunzătoare faţă de client pentru orice lipsă a conformităţii existentă la momentul când au fost livrate produsele.
  3. 7.3  Clientul are dreptul de a solicita să i se aducă produsul la conformitate, fără plată, prin reparare sau înlocuire, sau să beneficieze de reducerea corespunzătoare a preţului ori de rezoluţiunea contractului privind acest produs.
  4. 7.4  Clientul are dreptul de a solicita în primul rând repararea produsului sau are dreptul de a solicita înlocuirea produsului, în fiecare caz fără plată, cu excepţia situaţiei în care măsura este imposibilă sau disproporţionată.
  5. 7.5  Orice reparare sau înlocuire a produselor va fi făcută în cadrul unei perioade rezonabile de timp, stabilită de comun acord de parti şi fără niciun inconvenient semnificativ pentru client, luându-se în considerare natura produselor şi scopul pentru care acesta a solicitat produsele.
  6. 7.6  Perioada de timp stabilită nu poate depăşi 15 zile calendaristice de la data la care clientul a adus la cunoştinţă lipsa de conformitate a produsului.
  7. 7.7  La solicitarea garanției vă rugăm să returnați marfa împreună cu factura fiscală și cu formularul de retur sau după completarea online a acestuia:
   1. A.  Click aici pentru completarea online a formularului de retur, cu obligația S.C. SOFIAMAN IMPEX S.R.L. de a confirma primirea formularului de retragere.
   2. B.  Click aici pentru a descărca formularul, acesta trebuie completat, semnat, datat și atașat facturii fiscale.
  8. 7.8  Contravaloarea produsului returnat se va plăti prin transfer bancar în maximum 15 zile calendaristice de la data la care S.C. SOFIAMAN IMPEX S.R.L. a primit produsele împreună cu formularul de retur.
  9. 7.9  În această situație clientului care a notificat S.C. SOFIAMAN IMPEX S.R.L. îi revine responsabilitatea de a se asigura că produsele la care a facut referire vor fi returnate la adresa afișată pe site contact în maximum 15 zile calendaristice de la data expedierii notificării, in caz contrar S.C. SOFIAMAN IMPEX S.R.L. va considera cererea nefondată/invalidă.
  10. 7.10  În cazul înlocuirii produsului cu unul identic, înlocuirea se va face prin plasarea unei noi comenzi în condițiile și limitele acesteia.


 8. Limitare și responsabilități
   
  1. 8.1  S.C. SOFIAMAN IMPEX S.R.L. nu poate fi ținută responsabilă pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu, etc) ce rezultă din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informației de tip conținut prezentată sau nu pe site, sau pentru orice tip de erori sau omisiuni în prezentarea conținutului care pot conduce la orice fel pierderi.
  2. 8.2  S.C. SOFIAMAN IMPEX S.R.L. nu garantează utilizatorului sau clientului acces pe site sau la serviciu și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial și/sau integral conținutul, de a reproduce parțial și/sau integral conținutul, de a copia, sau de a exploata orice conținut în orice altă manieră, sau de a transfera vreunui terț orice conținut asupra căruia are și/sau a obținut acces, în baza unui acord de utilizare, fără acordul prealabil scris al S.C. SOFIAMAN IMPEX S.R.L.
  3. 8.3  S.C. SOFIAMAN IMPEX S.R.L. nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legături din conținut, indiferent de natura acestor legături. Pentru respectivele site-uri, răspunderea o poartă integral proprietarii acestora.

 9. Forța majoră și cazul fortuit
   
  1. 9.1  Exceptând cazurile în care nu au prevăzut în mod expres altfel, niciuna din părțile unui contract încheiat, care este încă în derulare, nu va fi răspunzatoare pentru neexecutarea la termen și/sau în mod corespunzător, total sau parțial, a oricăreia din obligațiile care îi încumbă în baza contractului, dacă neexecutarea obligației respective a fost cauzată de un eveniment de forță majoră.
  2. 9.2  Partea sau reprezentantul legal al părții care invocă evenimentul mai sus menționat este exonerată de la această obligație numai în cazul în care evenimentul o impiedică să o ducă la bun sfârșit.
  3. 9.3  Partea sau reprezentantul legal al părții care invocă evenimentul mai sus menționat este obligat să aducă la cunoștința celeilalte părți, imediat și in mod complet, producerea acestuia și să ia orice măsuri care-i stau la dispoziție în vederea limitării consecințelor respectivului eveniment.
  4. 9.4  Dacă în termen de 15 zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu incetează, fiecare parte va avea dreptul să notifice celeilalte părți încetarea de plin drept a acestui contract fără ca vreuna dintre ele să poată pretinde celeilalte părți daune-interese.
  5. 9.5  Partea care invocă evenimentul de fortă majoră trebuie să facă dovada imposibilității executării obligațiilor în termen de maxim 30 zile de la data producerii evenimentului.

 10. Litigii și drept aplicabil
   
  1. 10.1  Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea/etc. site-urilor și/sau al oricarui conținut trimis de către S.C. SOFIAMAN IMPEX S.R.L. Utilizatorului/Clientului, prin accesare și/sau expediere prin orice mijloc , acesta se declară de acord cel puțin cu prezentele "Termeni și condiții".
  2. 10.2  S.C. SOFIAMAN IMPEX S.R.L. nu răspunde de nicio pierdere, costuri, procese, pretenții, cheltuieli sau alte răspunderi, în cazul în care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea prezentelor "Termeni și condiții".
  3. 10.3  Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.
  4. 10.4  Prezentul document a fost redactat și va fi interpretat în conformitate cu legislația română.

 11. Dispoziții finale
   
  1. 11.1  S.C SOFIAMAN IMPEX S.R.L. își rezervă dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natură și/sau legături pe oricare pagină a site-ului, cu respectarea legislației în vigoare. Excepție fac paginile în care sunt prezentate firmele partenere sau ofertele acestora și unde nu vor fi introduse bannere de natură concurențială.
  2. 11.2  Orice altă problemă cauzată de produsele si serviciile prezentate pe www.sofiaman.ro și care nu este deja tratată de niciun articol din prezentul document, se va soluționa pe cale amiabilă în termen de maxim 30 de zile lucrătoare de la data sesizării în scris a problemelor, de către utilizator.
  3. 11.3  În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată de la sediul proprietarului site-ului, în speță de la sediul S.C. SOFIAMAN IMPEX S.R.L. sau unui organism de rezolvare a disputelor alternative (prin procedura medierii), agreat de ambele părți.
  4. 11.4  Fiind de acord cu acești "Termeni și condiții", clientul își asumă în totalitate consecințele ce decurg din folosirea în aceste condiții a prezentului site.

Data ultimei actualizări: 30.10.2023transport
Transport gratuit
peste 150 lei

retur
30 zile
retur

world
Livrăm
oriunde în lume

garantie
2 ani
garanție