Transport gratuit pentru comenzile expediate în România.

Regulamentul oficial al promoției online „Sofiaman 25 de ani”

Art. 1. Organizatorul


Organizatorul promoției „Sofiaman 25 ani” este compania S.C. SOFIAMAN IMPEX S.R.L. cu sediul în Târgu Neamț, str. Mărășești, nr. 215, cod 615200, jud. Neamț, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J27/105/1996, C.I.F. RO 4536401.


Campania promoțională se va derula conform prevederilor prezentului Regulament ("Regulamentul"), care este obligatoriu pentru toți participanții. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfășurării campaniei și va aduce la cunoștința publicului modificările operate.


Art. 2. Zona și perioada de desfășurare a campaniei promoționale


Campania promoțională „Sofiaman 25 de ani” se va desfășura în perioada 15 septembrie - 25 noiembrie 2022, în magazinul online al organizatorului, www.sofiaman.ro.


Art. 3. Participanți:


La această promoție poate participa orice persoana fizică cu domiciliul stabil în România, cetățeni români, care au împlinit 18 ani până la data începerii promoției.


Art. 4. Mecanismul promoției


Pentru a se putea înscrie în cadrul campaniei „Sofiaman 25 de ani”, participantul trebuie să fie client Sofiaman și să facă o comandă pe site în perioada de desfășurare a campaniei; magazinul online participant este enumerat la Art. 2, din prezentul Regulament.


Clientul Sofiaman va primi în coletul în care primește comanda, un voucher de 25% reducere pe site, la produsele cu preț întreg. Voucherul poate fi folosit pe site doar în zilele de 25 septembrie, 25 octombrie și 25 noiembrie 2022 pentru a beneficia de reducerea de 25%. Pentru a fi aplicat, acest voucher trebuie introdus în secțiunea „Aplică un voucher” din pagina de checkout.


Art. 5 Condiții de validitate


Acordarea voucherului de 25% reducere se face în baza achiziționării de produse de pe site în perioada 15 septembrie - 20 noiembrie 2022 sau prin participarea de diverse campanii pe pagina 25.sofiaman.ro. Voucherul de 25% reducere se trimite în colet atunci când se expediază o comandă efectuată pe site sau prin intermediul newsletter-ului. Voucherul de 25% reducere poate fi folosit la următoarea achiziție și este valabil numai în data de 25 septembrie, 25 octombrie și 25 noiembrie 2022. Se oferă un singur voucher la o comandă efectuată pe site sau la participarea la campaniile de pe 25.sofiaman.ro. Se poate oferi un alt voucher aceleiași persoane dacă efectuează o altă comandă pe site.


Art. 6 Întreruperea promoției


Promotia va putea fi întrerupta doar în caz de forță majoră sau printr-o decizie a Organizatorului, în situații justificate, dar nu înainte de a anunța publicul prin afișare la intrarea în magazine sau pe site-ul www.sofiaman.ro.


Art. 7 Litigii


Eventualele litigii apărute între Organizator și participanții la promoție se vor rezolva pe cale amiabilă sau în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești române competente din județul Neamț.


Art. 8 Retur


În caz de retur, când clientul a cumpărat aplicând voucherul de 25% reducere, suma restituită clientului va fi cea plătită la efectuarea comenzii online.


Art. 8 Diverse

Participarea la aceasta campanie implică acceptarea prezentului Regulament.

Important: Voucherul de 25% reducere este valabil doar în zilele de 25 septembrie, 25 octombrie și 25 noiembrie 2022, numai pentru produsele afișate pe site la preț întreg în ziua respectivă. Codul voucherului de reducere este SOFIAMAN25.


Regulamentul de participare este disponibil online, pe www.sofiaman.ro. Prezentul act a fost redactat în trei exemplare originale astăzi, 12.09.2022.transport
Transport
gratuit

retur
30 zile
retur

world
Livrăm
oriunde în lume

garantie
2 ani
garanție
/* Selector Regiune sofiaman.com */ /* END */