20% reducere la produsele din categoria Fashion Revolution folosind codul SOFIAMAN20. Promotie valabila in perioada 19.04-25.04. Transport gratuit la toate comenzile!

Politica Retur

Clientul S.C. SOFIAMAN IMPEX S.R.L. poate returna produsele achizitionate in urmatoarele situatii:

  1. Produsul care nu este conform cu specificatiile de pe site
  2. Coletele ce prezinta deteriorari severe
  3. Produsele ce au fost livrate gresit 

Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 30 zile calendaristice de la primirea produsului.


Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor, conform Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 34/2014, pentru persoanele fizice ce achizitioneaza produse din site-uri, folosind tehnicile de comunicare la distanta.


Clientul este obligat sa notifice S.C. SOFIAMAN IMPEX S.R.L. intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare email: comenzi@sofiaman.ro sau o data cu rambursarea produsului, in termen de maximum 30 zile calendaristice de la primirea produselor.


In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 14 de zile calendaristice de la data receptionarii produselor, prin virament bancar.


Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzand dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitata de catre client, nu se ramburseaza.


In toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de catre client.


Produsele returnate se trimit la adresa: Magazin Sofiaman, str. Stefan cel Mare, nr. 341, loc. Targu Neamt, jud. Neamt.


Pentru returnarea produselor te rugam sa completezi formularul de aici.