Încă avem transport gratuit la toate comenzile.

Livrări și Returnări


LIVRARE PRODUSE

Livrarea produselor se va face oriunde în țară.

 

S.C. SOFIAMAN IMPEX S.R.L. își rezervă dreptul să efectueze confirmarea comenzilor înainte de onorarea lor prin contactarea telefonica a clientilor.


Costurile de livrare sunt:


Transportul este gratuit la toate comenzile cât #stămacasă.


În funcție de momentul preluării comenzilor dumneavoastră acestea se vor livra astfel:

  • Comenzi plasate de Luni până Vineri până în orele 17:00 se expediază într-o perioadă de maxim 1-5 zile.

  • Comenzi plasate de Luni până Vineri după ora 17:00, se expediază într-o perioadă de maxim 1-5 zile.

  • Comenzi plasate în zilele de Sâmbătă și Duminică, se expediază într-o perioadă de maxim 1-5 zile.

Fiecare comandă realizată de către dumneavoastră va fi însoțită de un email de confirmare din partea noastră, care va cuprinde produsele comandate, valoarea acestora și termenul de livrare.


Produsele vor fi  livrate prin Urgent Cargus, în 24 /48 ore din momentul preluării comenzii, tarifele fiind valabile pentru orice localitate din Romania.


În cazul în care unul sau mai multe produse comandate de către dumneavoastră nu sunt în stoc, veți fi înștiințat prin email sau telefon.


În cazul în care nu veți fi găsit la adresa menționată, în intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni încă o dată după ce va reuși să ia legătura cu dumneavoastră. Dacă clientul nu poate fi contactat, comanda va fi anulată și produsul returnat la sediul S.C. SOFIAMAN IMPEX S.R.L., clientul urmând să suporte costurile unei noi livrări, indiferent de valoarea produselor comandate.


Receptia produselor reprezintă acceptul clientului că produsele au ajuns în stare bună, iar confirmarea o reprezintă semnătura de pe documentele fiscale legale.


Factura fiscală constituie contractul de vânzare/cumpărare conform legislației românești în vigoare. Clientul își exprimă acordul explicit la semnarea facturii fiscale cu privire la faptul că a primit produsul/produsele care este/sunt conform(e) cu comanda facută și cu nevoile acestuia.


S.C. SOFIAMAN IMPEX S.R.L. îsi rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de S.C. SOFIAMAN IMPEX S.R.L. care includ, dar fără a se limita: incendii, explozii, inundații, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburari civile sau alte impedimente de forță majoră sau caz fortuit conform uzanțelor legii românești.


RETURNĂRI

Vă rugăm să returnați marfa în forma sa originală, fără a fi deteriorată sau utilizată, împreună cu formularul de retur, care va fi atașat facturii. Costurile de expediere sunt suportate de către client. Nu se acceptă returnarea produsului cu ramburs. Contravaloarea produsului returnat se va plăti prin mandat poștal sau transfer bancar în maximum de 14 de zile. 

Produsele achiziționate din magazinul online se pot returna în oricare din magazinele Sofiaman din țară, cu exceptia Fashion House Outlet Bucuresti.


OBS. Lenjeria intima nu se acceptă la retur.

În cazul în care se constată că produsul returnat este deteriorat, acesta se va trimite înapoi, iar cheltuielile de expediere vor fi suportate de către client. 

Produsele returnate se trimit la adresa: Magazin Sofiaman, Str. Ștefan cel Mare, nr. 341, loc. Târgu Neamț, jud. Neamț.


POLITICĂ DE RETURNARE

Clientul S.C. SOFIAMAN IMPEX S.R.L. poate returna produsele achiziționate în urmatoarele situații:

  1. Produsul care nu este conform cu specificatiile de pe site

  2. Coletele ce prezintă deteriorări severe

  3. Produsele ce au fost livrate greșit 


Consumatorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, fără penalităti și fără invocarea unui motiv, în termen de 30 zile calendaristice de la primirea produsului.


Singurele costuri care pot cadea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor, conform Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 34/2014, pentru persoanele fizice ce achiziționează produse din site-uri, folosind tehnicile de comunicare la distanță.


Clientul este obligat să notifice S.C. SOFIAMAN IMPEX S.R.L. intenția sa de a returna produsele achiziționate, prin orice mijloc de comunicare email:comenzi@sofiaman.ro sau o dată cu rambursarea produsului, în termen de maximum 30 zile calendaristice de la primirea produselor.


În cazul rambursării contravalorii produsului, aceasta se va face în cel mult 14 de zile calendaristice de la data recepționării produselor, prin virament bancar.


Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzând dar nelimitându-se la transportul produselor, achitată de catre client, nu se rambursează.


În toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de către client.


Produsele returnate se trimit la adresa: Magazin Sofiaman, str. Stefan cel Mare, nr. 341, loc. Targu Neamt, jud. Neamt.


Pentru returnarea produselor te rugăm să completezi formularul de aici.